Mukaan partioon!


Oletko kiinnostunut partiotoiminnasta Klapasissa?

Uudet, partiosta kiinnostuneet lapset voi ilmoittaa lippukuntamme jonotuslistalle oheisella lomakkeella. Otamme jonossa olijoihin yhteyttä syksyn alussa, mikäli paikkoja vanhoissa ryhmissä vapautuu. Uusia ryhmiä (kuten ryhmät vuonna 2009 ja 2010 syntyneille lapsille) voidaan perustaa siinä tapauksessa, että vapaaehtoisia uusia aikuisia löytyy ryhmänvetäjäksi. Paras tapa varmistaa oman lapsensa partioharrastus onkin siis se, että myös vanhempi lähtee mukaan viikkotoimintaan ja samalla itselleenkin uuden, mukavan harrastuksen! Vetäjäksi ryhtyminen ei vaadi aiempaa partiotaustaa tai erityisiä taitoja, sillä koulutamme kaikki kiinnostuneet aikuiset Uudenmaan partiopiirin kursseilla sekä tarjoamme tukea ja opastusta tehtävään.

Uudet partiosta kiinnostuneet aikuiset ovat siis erittäin tervetulleita lippukuntaamme, ja he voivat ilmoittautua joko oheisella lomakkeella tai suoraan lippukunnanjohtaja Emmalle, emma.mahonen@klapaset.fi.

Noudata ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi erittäin huolellisesti seuraavia ohjeita. ILMOITTAUTUMISTA EI HUOMIOIDA, JOS SITÄ EI OLE TEHTY AO. OHJEIDEN MUKAAN!

  1. Lapsen voi ilmoittaa jonoon aikaisintaan sinä vuonna, jona hän täyttää 7 vuotta. Tällä hetkellä voi siis ilmoittaa vuonna 2011 tai tätä aiemmin syntyneen. Aikaisempia ilmoittautumisia ei huomioida. Mukaan toimintaan voi päästä, jonotilanteesta riippuen, aikaisintaan sen vuoden syksynä, jona lapsi täyttää 7 vuotta.
  2. Lomaketta täyttäessäsi valitse jäsenlajiksi 1-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on perheenne ainoa (tuleva) partiolainen. Valitse jäsenlajiksi 2-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on alle 17-vuotias ja perheessänne on jo muita partiolaisia Klapasissa tai muussa lippukunnassa.
  3. Kirjoita lapsen etunimien perään lapsen syntymävuosi (silti, vaikka sitä ei kentässä kysytä, tämä helpottaa jäsenvastaavan työtä huomattavasti). Esimerkiksi: ”Etunimet: Minttu Maria2005”
  4. Tähdellä merkittyjen pakollisten kenttien täyttäminen riittää, muita tietoja ei tarvitse täyttää.
  5. Täytä puhelinnumero- ja sähköpostiosoitekenttiin LAPSEN OMAT TIEDOT. Jos lapsella ei ole omaa puhelinnumeroa, kirjoita kenttään 123456, ja jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi. NÄIHIN KENTTIIN EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SAA LAITTAA VANHEMMAN PUHELINNUMEROA EIKÄ SÄHKÖPOSTIOSOITETTA!
  6. Kun olet täyttänyt lapsen tiedot, paina painiketta ”Lisää huoltaja”. Näin pääset syöttämään huoltajan tiedot, ja näihin tietoihin laitetaan huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Huoltajan syntymäajaksi voi laittaa 1.1.1900, oikeaa päivää ei tarvitse kertoa.
  7. Tallenna-painikkeella lähetät lomakkeen, ja saat sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen perille tulosta.

Jos ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä on ongelmia, voit ottaa yhteyttä Klapasten jäsenrekisterivastaavaan Janiin jani.lavonen@klapaset.fi

Ilmoittautumislomake löytyy alla olevan painikkeen takaa: