Vanhemmille

Lapsi partiossa

Partio kasvattaa. Partio kouluttaa. Partio palvelee!
Lippukuntamme tarkoituksena on tuottaa monipuolista ja elämyksellistä harrastustoimintaa kaiken ikäisille partiolaisille. Partio tukee lasten kehitystä tarjoamalla sellaisia virikkeitä ja mahdollisuuksia joita monista muista harrastusmuodoista on vaikea löytää. Yhdessä tekeminen ja oppiminen luovat parhaat mahdolliset edellytykset uusien ystävien hankkimiseen ja sosiaaliseen kanssakäyntiin jo ala-asteiässä.

Nuorista klapasista kasvaa uusia, iloisen asenteen omaavia vastuuntuntoisia johtajia tuleville pienille partiolaisille. Partio on harrastus, joka kasvaa ihmisen mukana.

Lisätietoa ja jäseneksi-ilmoittautumisohjeet löytyvät Ikäkaudet -sivulta:
7–9 -vuotiaat
10-12 -vuotiaat
12-15 -vuotiaat
15-17-vuotiaat
18-22 -vuotiaat
yli 22 -vuotiaat

Partiotoiminta kasvattaa

Vanhemmat mukaan!

Haluatko tukea partiota tai olla mukana toiminnassa? -Se ei vaadi jäsenyyttä!

Meillä Klaukkalassa on ollut partiotoimintaa jo pitkään. Pitkät perinteet ja laadukas toiminta näkyy meillä päivittäin viikkotoiminnassa, ryhmissä on paljon lapsia ja retkiä ja leirejä on runsaasti. Jotta saamme pidettyä partiotoimintamme jatkossakin klapasmaisen hyvänä, olemme koko ajan avoinna myös uusille vapaaehtoistoimijoille ja uusille aikuisille.
Aikuisena sinä voit olla mukana juuri sillä panoksella, millä haluat. Alla jaamme sinulle ja kaikille tutuille, sukulaisille, kaimoille ja kummeille jaettavaksi lomakkeen, jolla voit kertoa meille, kuinka paljon sinulla on juuri nyt aikaa ja voimavaroja osallistua partiotoimintaan. Kysymme lomakkeella myös erikoistaidoistasi, koska pienille ja suuremmillekin partiolaisille on aina elämys oppia uusia asioita ja taitoja todellisten ammattilaisten avulla.

Jos toiminta kiinnostaa yhtään, toivoisimme, että käytät edes hetken lomakkeen täyttöön. Tekemällä niin, et vielä sitoudu mihinkään, mutta avaat itsellesi mahdollisuuden rikastuttaa omaa elämääsi ja auttaa meitä pitämään partioharrastusta mahdollisena kaikille. Ties vaikka joskus antaisit partiolupauksen itsekin. Mukaan tulo ei vaadi partiokokemusta tai erikoistaitoja, vain avointa mieltä ja ennakkoluulotonta heittäytymistä.

Partio tekee hyvää, sinulle ja maailmalle.

Jouko Kiialassa

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä lippukunnan johtajaan:
Jani Lavonen
jani.lavonen@klapaset.fi
050 339 6126