VAATETUS JA TUOTTEET

Partiohuivi

Klapaset
Partiohuivia käytetään oikeastaan kaikissa partiotapahtumissa viikkokokouksista alkaen. Uudet partiolaiset saavat partiohuivin itsenäisyyspäiväjuhlassa, joka järjestetään vuosittain 6.12.

Partiopaita

Partiohuivin lisäksi partioasuun kuuluu partiopaita, jota käytetään kaikissa "hienommissa" partiotapahtumissa. Toivomme kaikkien klapasten hankkivan itselleen partiopaidan alla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Partiopaitaan ommellaan näytille kaikki partiomerkit. Partiopaidan kanssa käytetään tummaa, siistiä alaosaa (housut tai hame, farkut ovat ok). Partiopaita jokaisen tulee hankkia itse.

Sudenpennut käyttävät partiopaitana sinistä sudenpentupuseroa. Paitaa myyvän kaupan nimi on Scandinavian Outdoor, joka löytyy esimerkiksi Vantaan Tammistosta sekä Helsingin keskustasta Forumista. Scandinavian Outdoorilla on myös verkkokauppa. Paidan hinta on 15 €. Paitaa käytetään vain sudenpentuikäkauden ajan, eli n. 2 vuotta. Tässä linkki sudenpentupuseroon: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/sudenpentupusero/

Seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset käyttävät napitettevaa, pitkähihaista kauluspaidan tyyppistä partiopaitaa. Paitoja on olemassa sinisiä ja ruskeita: meidän lippukunnassamme käytetään sinistä partiopaitaa. Tämäkin paita löytyy Scandinavian Outdoorilta, jolla on liike esimerkiksi Vantaan Tammistossa sekä Helsingin keskustassa Forumissa. Scandinavian Outdoorilla on myös verkkokauppa. Paidan hinta on noin 50€, ja koska samanlaista paitaa voi käyttää seikkailijaikäisestä eteenpäin koko partiouransa, suosittelemme jättämään paitaan kasvunvaraa. Hihoja voi kääriä, ja tämän paidan kanssa käytettäväksi voi halutessaan hankkia myös partiovyön, niin suurempikin paita pysyy päällä!

Tässä linkit partiopaitaan:
Miesten paita: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/partiopaita-05-sin/
Naisten paita: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/partiopaita-05-sin-naisten/
Lasten paita: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/partiopaita-05-sin-lasten/

Muut lippukuntatuotteet

Voit myös halutessasi ostaa verkkokaupasta muita lippukuntatuotteita – siinäpä oiva vinkki vaikka partiolaisen joululahjaksi! Esimerkiksi Klapasten hupparit sopivat käytettäväksi rennommissa tapahtumissa niin partiossa kuin partion ulkopuolellakin. Huppariin ei ole tarkoitus ommella merkkejä, ja suosittelemme hupparin hankintaa tummansinisenä. Sudenpennuilla sudenpentupaita ajanee myös hupparin asian, joten suosittelemme hupparin hankintaa aikaisintaan seikkailijaikäiselle.

Verkkokaupasta löydät itsellesi myös vaikka klapasmukin, -pipon taikka -essun! Tuotteet on mahdollista valita haluamassasi värissä. Tarvittaessa myös painatuksen väriä on mahdollista muuttaa, ja painatukseen voi halutessaan lisätä esimerkiksi oman nimen.

Tässä vielä linkki kauppaan: https://shop.spreadshirt.fi/klapaset