MUKAAN TOIMINTAAN

Oletko kiinnostunut partiotoiminnasta Klapasissa?
Uudet, partiosta kiinnostuneet voivat ilmoittautua lippukuntamme alle olevian ohjeiden mukaisesti. Otamme ilmottautuneisiin yhteyttä heti, kun paikkoja ryhmissä vapautuu tai uusia ryhmiä perustetaan. Uusia ryhmiä voidaan perustaa aina silloin, kun vapaaehtoisia uusia aikuisia löytyy ryhmänvetäjiksi.

Paras tapa varmistaa oman lapsensa partioharrastus onkin siis se, että myös vanhempi lähtee mukaan viikkotoimintaan ja samalla saa itselleenkin uuden, mahtavan elämyksellisen harrastuksen! Vetäjäksi ryhtyminen ei vaadi aiempaa partiotaustaa tai erityisiä taitoja, sillä koulutamme kaikki kiinnostuneet aikuiset Uudenmaan partiopiirin kursseilla sekä tarjoamme tukea ja opastusta tehtävään.

Uudet partiosta kiinnostuneet aikuiset ovat siis myös erittäin tervetulleita lippukuntaamme ja voivat ilmottautua mukaan myös alla olevan ohjeen mukaan.

Lisätietoja lippukunnastamme saat lippukunnanjohtajaltamme:
julia.tenhunen@klapaset.fi

Noudata ilmottautumislomaketta täyttäessäsi erittäin huolellisesti seuraavia ohjeita.

  1. Huoltaja rekisteröi aina ensin itsensä. Ota talteen jäsennumero jonka saat kun rekisteröidyt!
  2. Rekisteröinnin jälkeen kirjaudu sivulle asiointi.partio.fi juuri rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella sekä jäsennumerolla. Järjestelmä pyytää sinua valitsemaan käyttäjätunnuksen ja salasanan.
  3. Voit kutsua huollettavan toisia huoltajia asiointisivulla kohdassa ”lisää huoltaja”. Kutsu toiselle huoltajalle lähtee sähköpostilla.
  4. Nyt voit ilmoittaa partiolaisen mukaan partioon omalta sivultasi!
    Huom! Mikäli lapsella ei ole omaa puhelinnumeroa, laita kohtaan pelkkiä nollia.
    Lapsen numeron kohtaan EI SAA LAITTAA aikuisen puhelinnumeroa.
Laajemmat ohjeet jäsenpalvelun (omien sivujesi) käyttöön löydät täältä.
Jos ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä on ongelmia, voit ottaa yhteyttä Klapasten jäsenrekisterivastaavaan Janiin: jani.lavonen@klapaset.fi
Ilmoittautumislomake löytyy alla olevan painikkeen takaa: