MUKAAN TOIMINTAAN

Oletko kiinnostunut partiotoiminnasta Klapasissa?
Uudet, partiosta kiinnostuneet voivat ilmoittautua lippukuntamme jonotuslistalle oheisella lomakkeella. Otamme jonossa olijoihin yhteyttä heti, kun paikkoja ryhmissä vapautuu. Uusia ryhmiä voidaan perustaa aina silloin, kun vapaaehtoisia uusia aikuisia löytyy ryhmänvetäjiksi.

Paras tapa varmistaa oman lapsensa partioharrastus onkin siis se, että myös vanhempi lähtee mukaan viikkotoimintaan ja samalla saa itselleenkin uuden, mahtavan harrastuksen! Vetäjäksi ryhtyminen ei vaadi aiempaa partiotaustaa tai erityisiä taitoja, sillä koulutamme kaikki kiinnostuneet aikuiset Uudenmaan partiopiirin kursseilla sekä tarjoamme tukea ja opastusta tehtävään.

Uudet partiosta kiinnostuneet aikuiset ovat siis erittäin tervetulleita lippukuntaamme, ja he voivat ilmoittautua mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja saat lippukunnanjohtajaltamme:
suvi.hyvarinen@klapaset.fi

Noudata ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi erittäin huolellisesti seuraavia ohjeita. ILMOITTAUTUMISTA EI HUOMIOIDA, JOS SITÄ EI OLE TEHTY AO. OHJEIDEN MUKAAN!

  1. Lapsen voi ilmoittaa jonoon aikaisintaan sinä vuonna, jona hän täyttää 7 vuotta. Mukaan toimintaan voi päästä, jonotilanteesta riippuen, mutta aikaisintaan sen vuoden syksynä jona lapsi täyttää 7 vuotta.
  2. Perhepartioon voi ilmottautua alle 7 vuotias lapsi ja lapsen oma aikuinen vain yhdessä. HUOM! ILMOITA LAPSI JA AIKUINEN AINA ERIKSEEN.
  3. Lomaketta täyttäessäsi valitse jäsenlajiksi 1-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on perheenne ainoa (tuleva) partiolainen. Valitse jäsenlajiksi 2-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on alle 17-vuotias ja perheessänne on jo muita partiolaisia Klapasissa tai muussa lippukunnassa. Valitse jäsenlajiksi 3-jäsen, jos lapsi on perhepartiolainen.
  4. Tähdellä merkittyjen pakollisten kenttien täyttäminen riittää, muita tietoja ei tarvitse täyttää.
  5. Täytä puhelinnumero- ja sähköpostiosoitekenttiin LAPSEN OMAT TIEDOT. Jos lapsella ei ole omaa puhelinnumeroa, kirjoita kenttään 123456, ja jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi. NÄIHIN KENTTIIN EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SAA LAITTAA VANHEMMAN PUHELINNUMEROA EIKÄ SÄHKÖPOSTIOSOITETTA!
  6. Kun olet täyttänyt lapsen tiedot, paina painiketta ”Lisää huoltaja”. Näin pääset syöttämään huoltajan tiedot, ja näihin tietoihin laitetaan huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  7. Tallenna-painikkeella lähetät lomakkeen, ja saat sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen perille tulosta.
Jos ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä on ongelmia, voit ottaa yhteyttä Klapasten jäsenrekisterivastaavaan Janiin: jani.lavonen@klapaset.fi
Ilmoittautumislomake löytyy alla olevan painikkeen takaa: